Wie ben ik?

30-03-T&M-00618

Ik ben de afgelopen jaren werkzaam geweest als Marketeer, Business Developer en Uitgever bij ANWB Media.

In deze functie was ik verantwoordelijk  voor de gehele doorontwikkeling van traditionele uitgeefproducten naar nieuwe (online) verdienmodellen, waarbij de klant centraal staat.

Daarna ben ik in 2013 voor mijzelf begonnen en heb ik een breed portfolio opgebouwd qua werkzaamheden. Van zelf website bouw tot de volledige begeleiding hiervan en van SEO optimalisatie tot het optimaliseren van de conversie. Van verkeer halen tot het converteren, met deze en al de tussenliggende stappen heb ik ervaring.

Mijn werkervaring bestaat, naast de traditionele offline kanalen, voornamelijk uit online marketing en online productontwikkeling. Hieronder valt een breed scala aan werkzaamheden. Ik heb o.a. ervaring met het:

 • – bouwen en verbeteren van grote websites,
 • – ontwikkelen van succesvolle webshops
 • – SEO optimaliseren van websites
 • – opzetten en beheren van een community op Facebook
 • – opstellen en uitvoeren van een Social Media strategie
 • – inrichten, uitlezen en bijhouden van Google Analytics
 • – onderzoeken van de specifieke latente klantbehoeftes
 • – neerzetten van succesvolle events en beursdeelnames
 • – opzetten van vruchtbare partnerships
 • Google Ads campagnes opzetten en uitbouwen
 • Affiliate koppelingen leggen en activeren