Bruggeman Motoren

Online inzetten als extra verkoopkanaal en goed visitekaartje

Bruggeman Motoren is een mooi familiebedrijf dat in Nieuw-Vennep zich heeft gespecialiseerd in motorfietsen en het customizen van Ducati motorfietsen.

Online visitekaartje?

Met een bloeiend fysiek bedrijf met een prachtig gevulde showroom is het jammer als de online representatie niet hetzelfde uitstraalt als de fysieke variant. Met een oude website waarbij drukte de boventoon voerde en een slecht en niet gebruiksvriendelijke webshop ben ik aan de slag gegaan.

Website & webshop die klaar is voor de toekomst!

Gezamenlijk met sitebouwer Frizzee (Niels Rientjes) hebben we gekeken naar de behoefte, kernwaarde en voorkeuren van Bruggeman zodat de website een verlengstuk is van de winkel. Naast de website is er een sterke en vooral gebruiksvriendelijke webshop neergezet waarin een directe koppeling met het voorraadsysteem is.

Het CMS waar alles in draait in Drupal met daarin een eCommerce module. Alle sitegegevens worden geanalyseerd met Google Analytics die via de Google Tagmanager op de site draait.

Zodra de site operationeel is ben ik aan de slag gegaan met de vindbaarheid, SEO optimalisatie en het ontsluiten van de webshop. Door het optimaliseren op de belangrijkste keywords is het siteverkeer verdubbeld en de tijd op de site opgelopen naar driedubbele waarden. Ook de website, welke buiten het motorseizoen is gestart, draait ook gelijk volgens planning.

Bruggeman Motoren

% meer bezoekers
% meer omzet webshop

Opdrachten