ANWBMotor.nl

Het grootste motorplatform van Nederland

ANWBmotor.nl oud

In 2012 is besloten om de kracht van de ANWB te gebruiken bij het benaderen van de Nederlandse motorrijder. Er is afgestapt van de titelwebsite www.promotor.nl en gekozen voor een bredere aanpak op www.anwbmotor.nl.

De bouw van dit platform is gedaan met de partij Hoppinger uit Rotterdam via een SCRUM methodiek. Door te bouwen met een open source systeem, in dit geval Drupal, is het mogelijk geweest om modulair te bouwen. In februari 2012 in www.anwbmotor.nl live gegaan met een nieuwsmodule, een blog functionaliteit, een webshop en standaard templates voor content.

anwbmotor restyle maart 2014Vanaf de lancering is er iedere keer een stukje bijgezet wat heeft geresulteerd in de grootste motorwebsite van Nederland.

 

 

 

Restyle ANWBMotor.nl (maart 2014)

Er is in maart een grootscheepse restyle gedaan waarbij de nadruk op beleving is komen te liggen. Door afbeeldingen over het hele scherm te presenteren is er maximaal gebruik gemaakt van de ruimte. Ook de manier van navigeren maakt het mogelijk om met touchscreen apparaten samen te werken. De navigatie aan de linkerzijde is gedaan met het oog op tablet gebruik (45% van de huidige bezoekers).

Specificaties:

paginaweergaven per maand
sessies per maand
bezoekers per maand

Opdrachten